Godt Nytår – status for 2016 og håb for 2017

Til Bornholms Tidende er jeg blevet interviewet om året der gik og året vi netop er gået ind i. Det blev til disse ord i den lokale avis:

Stamkunder på langfart giver lille boghandel mod på 2017
Af Tommy Kaas

Der har været fuld fart på Bornholms mindste boghandel i 2016.
Brian Christensen, der både er journalist, forfatter, forlægger og boghandler, kan berette om et år med en ny hjemmeside, en ny krimi og flere bøger udgivet på eget forlag. Det giver Bornholms lille Boghandel mod på 2017, fortæller han.

– Hjemmesiden er næsten færdig men har allerede været en succes i julen, fortæller Brian Christensen og tilføjer, at antallet af bornholmske bogtitler nu er steget til over 350 forskellige på hylden og flere antikvariske kommer også til.

– Folk efterspørger jævnligt antikvariske bøger, og jeg elsker detektivjagten efter de forskellige titler. For det meste lykkes jagten også, og takket være den indsats – ja, så vender folk heldigvis tilbage, siger Brian Christensen. Han tilføjer, at trods butikkens kun to år, så er der allerede stamkunder, som gerne tager turen fra Sandvig til det, han kalder Danmarks mindste boghandel i lufthavnen, og det gør Brian Christensen umådelig stolt.

– Det er skønt at sætte noget i søen, som folk sætter pris på. Selv sætter jeg også pris på kontakten med alle de bornholmske forfattere, så jeg bedre kan fortælle om deres bøger og arbejde til kunderne, lyder det fra Brian Christensen.