Torsdagens tilbud: Granitgraven!

GranitgravenTo gok i prisen! Tidligere kostede krimien “Granitgraven” af Pernille Boelskov 199 kr., men nu er 2’eren “Bornholmerdybet” netop udkommet og “Granitgraven” derfor sat ned til 99 kr. MEN – det er torsdag – og i dag og t.o.m. søndag kan du købe “Granitgraven” for kun 75 kr. her.

Handlingen:
En ung mand findes myrdet i et nedlagt granitbrud på Bornholm, men ingen kender ham. Undtagen præsten Agnethe Bohn, der identificerer ham som russeren Daniil Khristov, som kort før sin død opsøgte præsten og bad om hendes hjælp. Men hvis ingen kender ham, hvorfor er han så død? Agnethe Bohn sætter sig for at undersøge sagen og hendes private efterforskning tager læseren med rundt på øen – og tilbage til russerenes besættelse af Bornholm i 1945. Men jo nærmer hun kommer Daniil Khristovs morder, jo mere kommer hendes egen fremtid på øen i fare.

Om forfatter Pernille Boelskov:
Pernille Boelskov bor i Hasle, hvor hun reparerer på sit hus – og skriver krimier. “Granitgraven” fra 2015 er hendes debut og her 9. februar udkom 2’eren “Bornholmerdybet”. Undervejs har Pernille skrevet noveller til andre bøger og ugeblade. Hun er uddannet journalist, har arbejdet i DR og drømmer om, at have rygrad nok til at blive vinterbader i Hasle.

Bestil “Granitgraven” her