Torsdagens tilbud – nyt tiltag!

I dag er der premiere på et ugentlig tiltag – nemlig torsdagens tilbud.
Hver torsdag vil en titel være stærkt nedsat – og i dag er det bogen “Hobbit i habit” til kun 50 kr. Klik her for bestilling.

Biografien om Jacob Ludvigsen – du ved ham Ekstra Blads-journalisten med det store hår og ham, som udråbte fristaden Christiania og lavede Tuborg Sqaush-reklamerne – den biografi er udsolgt fra forlag, men – jeg har købt en kasse af hr. Jacob Ludvigsen selv og har den derfor fortsat til salg – og nedsat i dag.

Jacob Ludvigsen bor i dag på Brændesmark, lidt udenfor Svaneke og med udsigt til Christiansø. Her flyttede han til i 1978 og har siden tastet en mængde bøger – også om Bornholm, som han naturligvis ønskede “befriet” fra resten af landet. Læs mere om bogen Befri Bornholm her. Men hans erindringer blev også skrevet og udkom i 2013 på Gyldendals forlag, som skrev:

Erindringer på syre fra en af ungdomsoprørets idemænd, som siden gjorde stor karriere i reklamebranchen. Fra UNGDOM MOD POP til Christiania, Bornholm og Tuborg Squash.

Og det er en godt skrevet biografi om en herligt krøllet hjerne. Mangeårig anmelder Jannik Lunn gav den 6 ****** og hans anmeldelse kan (naturligvis) fortsat læses på hr. Ludvigsens egen hjemmeside her.

Bogen er på 402 sider.

Tilbudet gælder t.o.m. søndag 26/2.