Torsdagstilbud: Græker-Kaj fortæller…

Græker-Kaj fortæller...Torsdagstilbud: 75 kr. (normalpris 150 kr.)
Bestil her

For halvandet år siden udgav jeg bogen ‘Græker-Kaj fortæller’. Siden er bogen solgt i over 1200 eksemplarer og den har bragt mange kommentarer, historier og oplevelser med sig. Mange mennesker kendte Græker-Kaj fra Pedersker. Både for de muntre, vilde og overdrevne sømandshistorier, men også for hans iltre temperament. Begge dele er med i bogen ‘Græker-Kaj fortæller’, som i denne uge sælges for ½ pris!

Se hjemmeside for Græker-Kaj-bogen med video-, lyd- og avisklip her

Bagsideteksten lyder:

Græker-Kaj var bonderøv, fisker og radiostjerne. I radioprogrammet ’Monkey Business’ på P3 fortalte han røverhistorier om sin barndom på landet, livet til søs og tilværelsen som pensionist og Puch Maxi-mekaniker på Bornholm. En halv million lyttere grinede med, når Kaj også fortalte anekdoter om damer, småfusk og slagsmål. Eller om dengang da hovmesteren kom skidepiller i sovsen, da Kaj hypnotiserede en hane eller dengang han var nummerpige ved Dansk Melodi Grand Prix 2006. Det sidste var faktisk sandt, men det var ikke kun historiernes indhold, som gjorde Kaj så populær, at P3s lyttere valfartede til Sydbornholm og besøgte den altid gæstfrie ”Græker”. Det var måden, som historierne blev fortalt på. Om den smittende latter, det gode humør og dét at kunne fortælle en historie – tilsat lidt ”krydderi”.

I bogen medvirker radioværterne Mads Vangsø og Adam Duvå Hall. De her om deres fascination af helten og anti-helten Græker-Kaj, som både var scorekarl og ham, der kom galt afsted – og fortalte om det! Jesper Lauwersen fra Østre Sømarkens røgeri fortæller om kammeratskab, karantæne og den kompromisløse Kaj, som også fik uvenner på grund af sin stædighed og temperament.

Torsdagstilbud: 75 kr. (normalpris 150 kr.)
Bestil her