Torsdagstilbud: Udkantsmyten

Torsdagstilbud 50kr.! (Normalpris 200kr.)
Bestil her

UDKANTSMYTEN af Kaare Dybvad viser, hvordan centraliseringen af Danmark ødelægger vores økonomi og sociale sammenhængskraft.

Dette er en bog, som jeg sælger en del af under Folkemødet, men det er faktisk en spændende bog, som virkelig tager fat i argumenterne omkring hovedstad og provins – og hvem, som har mest brug for hvem.

UDKANTSMYTEN tager et opgør med myten om, at fremtiden tilhører de store byer, mens resten af landet er fortabt. I virkeligheden er provinsen økonomisk stærk, den lykkes bedre med uddannelse og integration, og afleverer hvert år milliarder til de store byer i form at tilskud til statslige arbejdspladser, uddannelse og transport. Men spørgsmålet er ikke længere, om Danmark vil knække over geografisk. Spørgsmålet er, hvornår det vil ske – og hvad vi kan gøre politisk for at vende udviklingen.

Kaare DybvadKaare DybvadKaare Dybvad (f. 1984) er cand.scient. i Geografi fra Københavns Universitet og har de seneste seks år beskæftiget sig med regionaludvikling, de seneste tre år som chef for Videnprojekterne i Væksthus Sjælland. Derudover er han folketingskandidat for Socialdemokraterne i Vestsjælland.

Normalpris 200kr. // torsdagstilbud 50kr.
Bestil her
Tilbudet gælder t.o.m. 12/3.