Min indkøbskurv

Hakon Holm Grafisk / Publishing

Din kreative tegnestue og forlag

Har du brug for hjælp til alt det grafiske eller med udgivelsen af en bog?
Vi designer og producerer tryksager, visitkort, skilte, kunsttryk, plakater, logoer, materiale til kampagner og annoncer og meget mere på tryk og digitalt.

Grafiske ydelser

Hakon Holm Grafisk kan hjælpe dig grafisk design, layout, illustration og produktion af grafiske ydelser både på tryk og digitalt.

Udgiv din bog

Hakon Holm Publishing modtager gerne manuskripter og idéer fra forfattere og bestillingsopgaver fra virksomheder.

Spændende bogudgivelser

Hakon Holm Publishing har gennem årene udgivet en bred vifte af historiske bøger, biografier, faglitteratur, romaner m.m.

Grafisk design af tryksager, logo og online medier

Hakon Holm Grafisk er din engagerede grafiske leverandør af design og produktion indenfor hele spektret af grafiske ydelser. Vi har til huse i Rønne på Bornholm og på Frederiksberg og råder over et hold af dygtige og kreative grafikere og grafisk designere og konsulenter med kunder i hele Danmark.

Nye bøger

Mit Odense

12 personligheder fortæller

Mit Odense – 12 personligheder fortæller er en samling portrætter af tolv kendte odenseanere, som har sat deres præg på byen, dens kultur og udvikling igennem deres engagement og virke indenfor politik, erhverv, underholdning, kirke, kunst, historie, turisme, historieformidling, sport og meget mere.

De medvirkende i bogen er:
Anders W. Bertelsen, redaktør og tidl. byrådsmedlem – Jan og Dorte Milling, hotelejere – Jeanette Varberg, museumsinspektør – Jens Galschiøt, billedhugger – Lise-Lotte Lohmann, skuespiller og sanger – Roland Møller, skuespiller – Sarah Smed, historiker og museumsleder – Thomas Helveg, tidl. fodboldspiller – Thomas Pasfall, kok – Tine Lindhardt, fhv. biskop – Torben Iversen, skuespiller og instruktør.

Mit Bornholm

13 personligheder fortæller

Mit Bornholm – 13 personligheder fortæller er en samling portrætter af markante bornholmere, som har sat deres præg på øen, dens kultur og udvikling igennem deres engagement og virke indenfor mange forskellige områder.

De medvirkende er:
Winni Grosbøll, tidligere borgmester – Magnus Cort, cykelrytter – Pernille Bülow, glaskunstner og forretningskvinde – Anders Kofoed, biolog – Finn Ole Nielsen, chefarkæolog – Inge Lise Westman, billedkunstner – Ole Hertz, etnolog og biavler – Bjarke Mogensen, accordeonist – John Anker, havnefoged – Kirsten Sonne Harild, forfatter – Mikkel Marschall, kok og eventmager – Niels Jørgen Riis, kgl. operasanger – Søren Hauch-Fausbøll, skuespiller og revydirektør.

Historiens spøgelser

Bornholm 1940-1946

Ny bog fortæller for første gang den fulde historie om Nazitysklands V1-bomb, der landede på Bornholm under Anden Verdenskrig. Og dokumenterer en russisk spions besøg på Bornholm.

Historiens Spøgelser – Bornholm 1940-1946 er en historie- og fotobog, hvor gamle fotos fra krigens tid er blevet smeltet sammen med nye fotos, taget fra præcis samme position. Fortid møder nutid og der opnås en effekt af, at tyske og russiske soldater går igen rundt omkring på Bornholm – som historiens spøgelser i byer, på marker og ved nogle af øens mange seværdigheder.

Bogen er skrevet af forfatter Jens Voigt.

Spøgelset på Galgebakken

De fire fra Vestermarie

De fire fra Vestermaries farmor oplever noget mystisk, da hun en mørk efterårsaften skal køre alene hjem igennem Vestermarie plantage. Hun tror hun har mødt spøgelset fra galgebakken. De voksne i familien tror farmoren er ved at blive gammel og har set syner, men børnene beslutter at lade tvivlen komme hende til gode. Aftenen efter går de fire på spøgelsesjagt, men da det går op for dem, ar det ikke er de udøde, de skal være bange for i mørket, så er det allerede for sent.

112 sider og med illustrationer af Engelke Toklum. Plus efterskrift af den sande historie om mordet i Vestermarie. Bogen er velegnet til børn og unge på 10-14 år. Eller som højtlæsning for lidt yngre.

Bøger fra Hakon Holm Publishing

Guitaren

Historen om verdens mest udbredte instrument.

Guitarist og guitarbygger Jakob Bondo Schultz har skrevet bogen om verdens mest udbredte musikinstrument. Det er historien fra de første akustiske guitarer i Ægypten i år 4000 f.v.t. og frem til nutidens elektriske og digitale guitarer.

Få svarene på hvorfor guitaren blev så populær – og hvorfor antallet af strenge, kassens form og hullets størrelse har ændret sig. Og hvad det betød, da der blev sat strøm til guitaren. Mød de største guitarlegender og læs om de opfindsomme guitarfabrikanter som Gibson og Fender. Bogen giver også et indblik i kunsten at bygge en guitar.

Kulturinformation
5/5
Bibzoom
5/5

Valborg Hjorth – Sygeplejerske ved Øst- og Vestfronten

Valborg Hjorts egne velskrevne erindringer.

Erindringsbog om den bornholmske sygeplejerske Valborg Hjorth (1884-1970), der drog ud i verden og arbejdede som krigssygeplejerske.

En kvinde, som blev vidne til soldaternes rædsler under Balkankrigen, Første Verdenskrig og den russiske borgerkrig – og som skrev detaljeret om sine oplevelser.

For første gang foreligger Valborg Hjorths manuskript nu i sin fulde version.

“Fantastisk fortælling om krigssygeplejerske” – Fagbladet Sygeplejersken

“Valborg Hjorths erindringer som tæt øjenvidne i krigstid er spændende læsning og formidler et ukendt stykke danmarkshistorie.” – DBC.

Sabber – en original papirklipper

Biografi og kunstbog af Brian Christensen.

Jens Jakob Sabber Jensen (1938-2005), bedre kendt som Sabber, var kunstner og papirklipper. En virtuos med saks og papir. Han blev ofte sammenlignet med H.C. Andersen, men kæmpede gennem karrieren med at opnå samme anerkendelse for sin kunst.

”Sabber – en original papirklipper” fortæller for første gang historien om denne unikke kunstner og giver et nuanceret billede af den usædvanlige person, han var. Bogen er på 352 sider og illustreret med over 250 papirklip og tegninger af Sabber.

Kulturinformation
5/5
Krimiormen
5/5
Bogrummet.dk
4/5

Vi udgiver lokalhistoriske bøger, biografier og faglitteratur m.m.

Vi kan varetage alle led i en bogproduktion. Fra design, grafisk opsætning og til tryk.

Vi modtager gerne manuskripter og idéer til bøger fra forfattere.

Bogudgivelser

Har du et manuskript eller en idé til en bog?

Forlaget Hakon Holm Publishing udgiver en bred vifte af bøger. Lokalhistoriske bøger, biografier og faglitteratur mm. En del udgivelser har deres udspring på Bornholm, mens andre har sigte på hele landet.

Hakon Holm Publishing modtager gerne bestillingsopgaver fra firmaer, der ønsker at få skrevet deres virksomhedshistorie. Vi modtager også gerne manuskripter og idéer fra forfattere, som ønsker at få udgivet deres historier.

Hakon Holm Publishing kan varetage alle led i en bogproduktion. Fra design, grafisk opsætning og billedbehandling til tryk og produktion.

Ring eller skriv på:
Telefon: +45 5695 2444
Email: mail@hakon-holm.dk

Nyhedsbrev fra
Hakon Holm Publishing

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få viden om nye bøger og gode tilbud fra forlaget.