Peter Vesth 75 år

Klik på avis for at læse artiklen

“I min alder knirker det lidt, når man har haft et morsomt liv”. Citat Peter Vesth i weekendudgaven af Bornholms Tidende. Og sandt er, at Peter Vesth er kommet op i årene, men han har så sandelig også haft et muntert liv. Selv havde jeg glæden af, at skrive hans biografi “Sang og bægerklang” og i det samarbejde blev jeg godt nok sendt rundt i musikverden og mødte alverden musikere på Peter Vesths vej – og de røverhistorier og store oplevelser, som fulgte med.

I morgen mandag den 19. april fylder Peter Vesth 75 år. Og får han tid – så kan han sidde og mindes tilbage på over 60 albums, 60 førstepladser på Dansktoppen og over 5000 koncerter landet rundt – og møder med hans største amerikanske og engelske idoler og musikalske venner herhjemme som John Mogensen, Peter Belli, Niels Hausgaard og Sebastian m.fl. Jeg tvivler dog på, at Peter Vesth får tid til at mindes – for enten er han omgivet af gode venner eller også er han i gang med at skrive endnu en tekst. Sådan er han – selvom det knirker det lidt her og der. Tillykke!!

Læs mere om bogen “Sang og Bægerklang – Fra Veras Vinterven til Fru Petersens bordel” under Forlagets udgivelser. P.S.: Bogen kan købes via link til fanklubben Vesthvennernes e-butik.

Eller køb forlagets bog ‘Mit Bornholm – 12 personligheder fortæller’, hvori Peter Vesth også fortæller om sit liv og portrætteres.

 

Mit Bornholm 12 personligheder fortæller

Klik på bog for at læse mere

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *