Forlaget overgår til Hakon Holm Publishing

Kære kunder, venner, forfattere og andre samarbejdspartnere,
Hvis I ikke skulle have hørt det endnu, så har jeg fået nyt job! Fremover skal jeg være forlagschef hos det firma, som har trykt mine bøger igennem de seneste 10 år, nemlig Hakon Holm Grafisk/Publishing. Jeg kender dem og de kender mig – det burde være et godt match.

Jobskiftet kommer samtidig med, at jeg også er flyttet til Sjælland for at komme tættere på familien. Her skal jeg primært arbejde hjemmefra, men også fra kontoret på Frederiksberg. Men!! Min forbindelse til Bornholm vil fortsat være særdeles varm, da flere af vores kommende bogprojekter vil tage udgangspunkt i Bornholm, men også fordi Hakon Holm Grafisk jo også har kontor i Rønne, hvor grafikerne Engelke og Palle sidder. Dem skal jeg arbejde tæt sammen med og derfor kommer jeg til øen 3-4 dage om måneden – mindst. Og det er dejligt.

Mit forlag overgår nu til Hakon Holm Publishing, hvor jeg heldigvis fortsat skal arbejde videre med “mine egne” bøger. Ligeledes vil min facebook-side snart skifte navn og denne hjemmeside gå i dvale. 
I stedet må du tjekke “min” nye hjemmeside ud, hvor de velkendte bøger allerede er beskrevet og til salg.
Hjemmesiden er: www.hakon-holm.dk

Jeg håber, at I fortsat vil følge med i, hvad vi vil udgive af spændende titler. Jeg glæder mig i hvert fald til kunne hellige mig bøgerne på fuld tid og synes allerede, at vi har fået mange spændende manuskripter indsendt og gode idéer.       

Tusind tak for alles opbakning, pæne ord og køb gennem årene.
Det har virkelig været en stor fornøjelse!
Bedste boghilsener,
Brian

P.S.: Avisartikel: Omtale i Bornholms Tidende af mit jobskifte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *