Handelsbetingelser

Bornholms Lille Boghandel modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og American Express. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. 25% moms.

Levering

Leveringstiden er normalt 2-8 hverdage. Du modtager en e-mail, når din ordre afsendes fra os.

Bornholms Lille Boghandel sørger for levering med Postnord. Bornholms Lille Boghandel kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Postnord. I tilfælde af meget forsinkede eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Bornholms Lille Boghandel naturligvis en ny leverance uden beregning.

Porto på bestillinger af bøger afhænger af vægt, og vil fremgå af din ordre.

Reklamationsret

Dit køb er omfattet af købeloven. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen – afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Gerne så hurtigt som muligt – og senest 30 dage efter køb.

Sådan returnerer du en mangelfuld vare

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til bornholms@lilleboghandel.dk. Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.

I mailen bedes du samtidig oplyse så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Skal varen sendes retur, bedes du – efter du har kontaktet os på mail – benytte følgende adresse:

Bornholms Lille Boghandel
Søndre Landevej 2
3700 Rønne
bornholms@lilleboghandel.dk

Ved andre problemer eller evt. udeblevne leverancer rettes også henvendelse til denne adresse. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

I forbindelse med reklamationssager afholder Bornholms Lille Boghandel returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Fortrydelsesret

Du kan uden begrundelse fortryde dit køb inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dine varer. Inden for disse 14 dage skal du kontakte os, hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Derefter har du yderligere 14 dage til at sende bogen retur til os.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.

Sådan gør du brug af din fortrydelsesret

Du skal først gøre os opmærksom på, at du ønsker at bruge din fortrydelsesret. Det kan du gøre pr. mail på bornholms@lilleboghandel.dk

Vær opmærksom på

  • Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den.
  • Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan bladre i bogen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis bogen er slidt udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Cookies

 (handelsbetingelserne er senest opdateret d. 27. oktober 16)